SEURAAVA COME HOME KIDS-leiri on Karmel-kodilla, Hämeenkyrössä 28.-30.8.2020. Leirin nimi on “YHDESSÄ KAIKESTA SELVITÄÄN”.

Come Home Kids leirit ovat kristillisiä lastenleirejä 7-12 vuotiaille. Leirejä on nykyisessä muodossaan pidetty noin 1-2 kertaa vuodessa yli 12 vuoden ajan. Leiritiimillämme onkin vahvaa osaamista ja pitkältä ajalta kokemusta lastenleirien pitämisestä.

Leirillä lauletaan, leikitään, kisaillaan, ulkoillaan, seurataan näytelmää, opitaan raamattua ja kristillisiä arvoja ja ennen kaikkea pidetään hauskaa.

Leirit kuvataan kokonaisuudessaan TV 7 Come Home Kids ohjelmia varten, joten tulemme pyytämään lapsesta kuvausluvan. Leirijaksoja löytyy TV 7:n ohjelma-arkistosta.

Come Home Kids -leirejä on pidetty vuodesta 2008. Viime aikoina on pidetty talvileiri keväällä ja syksyleiri syyskuussa.

Ilmoittautuminen

Leirit täyttyvät nopeasti ja täytämme leirin ilmoittautumisjärjestyksessä. Erityislapsien kohdalla otathan yhteyttä meihin ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa Come Home Kids leirille! Toivottavasti nähdään syksyllä siellä!

Ilmoittautuminen leiri@rikurinne.com

Laita viestiin lapsen:

  • Nimi
  • Osoite
  • Syntymävuosi
  • Ruoka-allergiat
  • Voit laittaa mukaan tiedon myös huonekaveritoiveesta

Leirikirje lähetetään ennen leiriä antamaasi osoitteeseen. Leirimaksu on noin 70 €, joka maksetaan käteisellä leirille tultaessa. (Maksu tarkentuu syksyllä). Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.

chnews_1_kids-leirikuva_2015