Takaisin kirjoihin

Kirja on täysin ilmainen, mutta jos haluat maksaa siitä vapaavalintaisen summan voit tehdä sen täältä.

Lataa (epub) Lataa (pdf)

 

”Kun pari vuotta sitten tajusin, että on tulossa erikoinen päivämäärä 22.2.22, niin haaveilin toteuttaa tuona päivänä jotakin ainutlaatuista. Silloin tein päätöksen kirjan julkaisusta. Sitten tuli korona. Moni asia meni päälaelleen, mutta halusin pitää kiinni Kadonneet sankarit -kirjan kirjoittamisesta. Se onnistui, vaikka hieman kovemman työmäärän kautta kuin olin suunnitellut.Kadonneet sankarit -kirjan osaa 1 on ladattu jo 7000 kertaa kotisivultani. Tämä on innostanut minut viemään myös osan 2 loppuun. Itselleni tuli täytenä yllätyksenä kesken kirjoittamisen, että ajauduin myös itse kirjaan mukaan. Sain voimakkaan kokemuksen, että minun täytyy jakaa tämän kirjan kuvitellussa tarinassa myös omat oikeasti tapahtuneet kokemukset ja kertomukset.”

– Riku RinneTässä erään koelukijan kommentti kirjasta:”Kadonneet sankarit osaa 2 lukiessani välillä itkin ja välillä tunsin Pyhän Hengen kosketuksen. En voi kuin rukoilla, että Herra puhuisi lukijoille tämän tekstisi kautta. Sytyttäisi sydämet tuleen ja herätyksen liekit syttyisivät yli koko maamme roihuamaan TULTA! Jollain tavalla tuli sellainen olo, että tämä olisi vähän kuin sinun ”testamenttisi”. Todella hienoa, että toit, Riku, itsesi mukaan tähän kirjan tarinaan. Rukoilen, että tämä kirja tavoittaisi nuorten lisäksi myös meitä aikuisia/vanhempia, jotka voisivat tukea nuorten kasvua ja myös samalla vahvistaa omaa kutsumustaan Herran vainioilla.”Nämä lukijan sanat sisältävät juuri sen syyn, miksi halusin kirjan kirjoittaa – ETTÄ SYDÄMET SYTTYISIVÄT!

Synopsis

Kirja kertoo Samin, Jennin, Irenen, Masan, Sonden ja Redin seikkailusta. Jumalan tuuli kuljettaa heitä läpi historian tapahtumien. Samin näkemän unen arvoitus on ratkaistava, jotta Pyhä Henki pääsee toimimaan. Näkyvä ja näkymätön ovat mukana tässä taistelussa.