Takaisin kirjoihin

KALEVI LEHTINEN on koko Suomen kansan tuntema, ylitse seurakuntarajojen rakastettu evankelista – “valtuutettu ilosanoman julistaja”.

RIKU RINNE on uuden sukupolven edustaja. Tietoliikenneinsinööri, joka tekee merkittävää ja laajaa koulu- ja nuorisotyötä maassamme. Tässä kirjassa tulevat esiin tekijöitten yhteiset näyt: Suomen ja koko maailman evankelioiminen ja siihen liittyvät mahdollisuutemme. Kahden sukupolven risteysasemalla sinä pääset mukaan uuden elämän liikkeeseen. Pääset myös perille siitä, mikä on Kalevi Lehtisen kuvaama, Paavalin strategiassaan käyttämä “moninkertaistumisen periaate”.

“Kun Jeesus antoi viestikapulan apostoleille viedä evankeliumia eteenpäin, Hän ei sanonut, että Minä olen oman osuuteni tehnyt ja te hoidatte sen loppuun. Pikemminkin siitä tuli todella pitkäaikainen kapulanvaihto, kun Hän sanoi: ’Minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti’. Jokaisella osuudella vuosituhantisessa viestijuoksussa Jeesus on mukana. Minun osuuteni siinä päättyy, samoin, Riku, sinun osuutesi kerran. Jeesuksen osuus ei pääty ennen kuin viesti tulee maaliin!” – KALEVI LEHTINEN.

“Haluan kiittää sinua, Kalevi, ja koko vanhempaa sukupolvea siitä esirukoustyöstä, jota olette tehneet nuoremman sukupolven edestä. Myös tulevaisuuden ovien avaamisesta, mahdollisuuksien antamisesta. Ilman teitä, vanhempaa sukupolvea, emme olisi tässä missä nyt olemme, Kiitos, Kalevi, että olet testamentannut itsesi seuraavalle sukupolvelle.”– RIKU RINNE.

“Annan itseni, en vain viestikapulaa, vaan kaiken mitä olen oppinut, mitä minussa on, mitä Jumala on antanut minulle. Haluan antaa sen sinulle, Riku, niin, ettet saa vain tehtävää, vaan mahdollisimman paljon evästä sen suorittamiseen.” – KALEVI LEHTINEN.

Tilaa